Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı bu etkileyici dizi, yeni bölümüyle heyecanı doruk noktasına çıkarıyor. İşte merakla beklenen yeni bölümden detaylar...

Dizinin izleyiciyi adeta büyüleyen yeni bölümünde, Suavi ve Levent'in Zeynep'i gönderme planlarındaki engelleri aşmaya çalışırken yaşananlar büyük bir heyecan yaratıyor. Bu süreçte Cüneyd'in Suavi'nin hastalığına dair öğrendiği gerçekler, beklenmedik bir gelişmeye yol açıyor. Cüneyd ve Sadi'nin dergahtakilere yönelik sürpriz bir ziyareti ise herkesin kaderini değiştirecek önemli olaylara gebe.

Diğer yandan Mira, annesinin yokluğuna alışmaya başlarken beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Tam da doğum gününde yaşananlar, Mira'yı derinden sarsarken yeni bir dönemin de habercisi olacaktır.

Feyza'nın tuzaklarıyla karşı karşıya kalan Zeynep ve Cüneyd'in yaşadığı gerginlik, diziye büyük bir gerilim katıyor. Öte yandan Levent'in çabalarına rağmen Müyesser'in Meryem'in sırrını öğrenmesi, herkesin kaderini belirleyecek bir dönüm noktası olacaktır. Kaçış umutları tükenirken, Meryem ve Zeynep korkunç bir sonla yüzleşmek zorunda kalacaklar.

Kızıl Goncalar'ın heyecan dolu yeni bölümü, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Kaynak: Haber merkezi