İstanbul'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun girişimiyle başlatılan ve yurttaşlar tarafından büyük ilgi gören Kent Lokantası projesi, şimdi de Trabzon'un Ortahisar ilçesine geliyor. CHP'li Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Kent Lokantası'nın müjdesini yurttaşlara verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde başlatılan Kent Lokantası projesi, farklı kentlerde de hayata geçirilmeye başlanıyor. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla bu müjdeyi duyurdu. Kaya, paylaşımında Kent Lokantası'nın tadilat aşamasında olduğu bir fotoğrafı paylaşarak, "Söz verdiğimiz gibi, Çok yakında..." notunu düştü.

Bu adım, kentlerdeki sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı artırmayı hedefleyen Kent Lokantası projesinin geniş kitlelere yayılması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Trabzon'un Ortahisar ilçesinde hizmete girecek olan Kent Lokantası, şehirdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ekonomik ve sağlıklı yemek imkanı sunacak.

Şehzadeler’de daire satılıyor! Şehzadeler’de daire satılıyor!

Manisa’ya Kent Lokantası Yapılacak Mı?

Yıllar sonra Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçen Manisa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in Kent Lokantası yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. 2 ton suyu 1 TL’ye düşüren Zeyrek’in sosyal projelere ağırlık vermesi bekleniyor. Seçim vaatleri arasında da ‘Halk Şarküteri’ gibi projeleri bulunan Zeyrek’in Kent Lokantası vaadi bulunmasa da konuyla ilgili harekete geçebileceği düşünülüyor. 

Kaynak: Haber Merkezi