İYİ Parti 50 öğrenciye eğitim desteği verecek
İYİ Parti 50 öğrenciye eğitim desteği verecek
İçeriği Görüntüle

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi 5309 Sokak’ta toplanmayan çöpler vatandaşların sabrını taşırdı. Günlerdir alınmayan çöplerin kötü koku yaydığını belirten bir vatandaş, “Çağrı merkezi bir işe yaramıyor. Sosyal medyada paylaşınca mı geliyorlar?” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Bölge sakinleri, sanayi bölgesinde biriken çöpler nedeniyle yoğun koku oluştuğu, çevre sağlığının tehdit altına girdiği belirtti.

Çöp yığınlarını süpürme fırçasıyla temizlemeye çalıştı!

Bir vatandaşın, çöp yığınlarını süpürgeyle temizlemeye çalıştığı anlar dikkat çekti. Çevre sağlığının yanı sıra sanayi esnafının işleyişinin de olumsuz etkilendiği vurgulandı.

Acilen çözüm bulunmalı!

Sanayi esnafı ve bölge sakinleri, Yunusemre Belediyesi’nden çöplerin düzenli toplanmasını ve çevre sağlığını tehdit eden soruna acilen çözüm bulunmasını talep ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi