Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde aile içinde yaşanan tartışma cinayetle sonuçlandı. Gece saatlerinde kayınpederi ile arasında çıkan tartışmada bıçaklanan 30 yaşındaki İbrahim O, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kayınpeder İle Damat Arasında Tartışma Çıktı
Olay, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece yarısından sonra İbrahim O. ile kayınpederi Y.E. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında Y.E.'nin damadı İbrahim O'i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladığı iddia edildi.
Ağır Yaralı Olarak Hastaneye Kaldırıldı
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı İbrahim O, ambulansla Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç adam, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Şüpheli Kayınpeder Her Yerde Aranıyor
Olayın ardından kaçan şüpheli Y.E.'nin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Güvenlik güçlerinin şüpheliyi yakalamak için bölgede araştırmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.





