Moldova polisi, geçtiğimiz pazartesi günü bir akrabası tarafından kendi evinde ölü bulunan 74 yaşındaki bir kadının ölümüyle ilgili harekete geçti. Şüpheliyi gözaltına alan polis delil bulmak amacıyla köydeki evde arama başlattı.

Daily Mail'de yer alan habere göre arama sırasında evin yakınlarından gelen yardım çığlıkları polislerin dikkatini çekerken seslerin geldiği yere doğru ilerledi. Seslerin geldiği yeri kazan görevliler, toprağın altında bir mezar girişi buldu.

Mezarın içinde bilinci açık ve boynundan yaralanmış 62 yaşında yaşlı bir adam bulundu.

Kriminal ve Adli İncelemeler Merkezi uzmanları, öldürülen kadının fiziksel saldırıya maruz kalarak ağır yaralandıktan sonra hayatını kaybettiğini belirledi.

Kısa bir süre sonra yetkililer, kadının cinayet şüphelisi olarak 18 yaşındaki bir akrabasını tespit etti.

Tutarsız ifadeler verdi

Şüphelinin kendi evinde sarhoş bir halde bulunduğu rapor edildi ve polis sorgusu sırasında kafa karıştırıcı ve tutarsız ifadeler verdiği belirtildi.

Yerin altından çıkarılan adam, polise, bu gençle birlikte alkol aldıklarını ve ardından tartışmaya başladıklarını ifade etti.

Şüphelinin daha sonra adamı bıçaklayarak saldırdığı, ardından bodruma kilitleyerek diri diri gömdüğü ve girişi toprakla kapattığı öne sürüldü.

Şüpheli gözaltında

Şüpheli, polis ve savcılar tarafından cinayet ve cinayete teşebbüs suçlarından soruşturulmaya devam ediyor ve gözaltında tutuluyor. Suçlu bulunması durumunda, ömür boyu hapis cezasına çarptırılabilir.

Kurtarılan adam ise hastanede tedavi görüyor.

Bölge sakinlerinden biri, ölen kurban hakkında, "Çok iyi bir kadındı, kimse onunla bir sorunu yoktu" şeklinde konuştu.

Gazze'de can kaybı 38 bin 919'a yükseldi Gazze'de can kaybı 38 bin 919'a yükseldi

Editör: Nuray Bozkurt