Beykoz'daki evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında Başkehim Necdet Sağlam açıklamalarda bulundu, eşi Jülide Kural'ın yanına alındığını söyledi.

Sağlam, yaptığı açıklamada Kadir İnanır'ın bilincinin açık olduğunu ve mesajlara gülümseyerek cevap verdiğini belirtti. İletişim kurabilen İnanır'ın konuşma yetisinin ise henüz tam olarak geri dönmediğini ifade etti.

Ayrıca, İnanır'ın daha önce beyin ve akciğer ameliyatı geçirdiğini ve kronik bir sigara içicisi olduğunu açıklayan Sağlam, son zamanlarda akciğer enfeksiyonu geçirdiğini ve fizik tedavi gördüğünü ekledi. Sağ tarafında felç oluştuğunu ancak şu anda sağ tarafının hareketlenmeye başladığını belirtti.

İnanır'a antibiyotik tedavisi uygulandığını ve şu anda entübe olmadığını vurgulayan Sağlam, fizik tedavinin devam edeceğini ve yoğun bakım sürecinin yavaş ilerleyeceğini söyledi.

Son olarak, İnanır'ın konuşma yetisinin ilerleyen zamanlarda geri döneceğini belirten Sağlam, şu an için tedbir amaçlı olarak ilerlendiğini ve sağlık durumunun ciddi olmadığını aktardı.

Hayat Bilgisi'nin Didem'i Yeliz Doğramacılar yıllara meydan okuyor Hayat Bilgisi'nin Didem'i Yeliz Doğramacılar yıllara meydan okuyor

 

Kaynak: Haber Merkezi