Olay, 10 Şubat saat 00.50 sıralarında Konak ilçesine bağlı Ferahlı Mahallesi 3513 Sokak'ta yaşanmıştı. taksinin şoförü Kaya Ö. (23), kendisine işaret eden bir kadını aracına aldıktan sonra ilerlemeye başlamış, bu sırada aracın arkasından gelen bir kişi tarafından saldırıya uğramıştı.

Saldırıya uğrayan genç taksici, daha sonra polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Olayın ardından harekete emniyet ekipleri şahsın kimliğini tespit etti. Araca binen kadın müşterinin sevgilisi olduğu iddia edilen M.A. (26), Bornova’da saklandığı adreste kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. M.A. ifade için emniyete götürüldü.

İfadesi pes dedirtti!

Saldırganın ifadesinde, araçtaki kadın yolcunun ayrıldığı sevgilisi olduğunu ve aralarında yaşanan bir tartışma sonrasında taksiyi durdurup bindiğini, peşinden gittiği taksinin şoförü Kaya Ö.'ü uyardığını ancak durmayınca öfkelendiğini ve olayın gerçekleştiğini söylediği belirtildi. Çeşitli suçlardan da kaydı olduğu öğrenilen zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest kaldı

Kaynak: İHA