Olay, dün akşam saatlerinde Cengizhan Mahallesi 1620/12 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Erdal Ç. (49) ve oğlu Ufuk Ç., henüz belirlenemeyen sebepten dolayı Kadir D., ile tartışmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine Kadir D., üzerinde bulunan bıçakla Erdal Ç. ve oğlu Ufuk Ç.’yi bıçakladı. Kavgayı gören vatandaşların ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince sırtından bıçaklandığı belirlenen ve durumu ağır olan Erdal Ç., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, oğlu Ufuk Ç., ile darp sonucu yaralı olan Kadir D. ise çevredeki hastanelere kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Erdal Ç., bugün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ufuk Ç.’nin hastanede tedavisi sürerken, kaldırıldığı hastanede tedavisi tamamlanan Kadir D. ise gözaltına alındı.

Öte yandan, savcının incelemesinin ardından Erdal Ç.’in cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. İHA 

Editör: Onur Yılmaz