Kan donduran saldırı, saat 17.00 sıralarında Ayrancılar İnönü Mahallesi, İzmir-Aydın Yolu üzerinde meydana geldi. Cezaevindeki oğullarını ziyaret ettikten sonra dönüş yoluna çıkan otomobilde bulunan Adnan Ö. ve ailesi, kimliği henüz belirlenemeyen kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Pompalı Tüfek ve Tabancalarla Ateş Açıldı

Saldırganlar, pompalı tüfek ve tabancalarla araca adeta kurşun yağdırdıktan sonra hızla olay yerinden kaçtı. Otomobilde bulunan 5 kişi kanlar içerisinde kalırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Manisa’da servis araçlarına sıkı denetim: 7 araç men edildi
Manisa’da servis araçlarına sıkı denetim: 7 araç men edildi
İçeriği Görüntüle

3 Kişi Hayatını Kaybetti, 2 Kişi Ağır Yaralı

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, otomobilde bulunan Adnan Ö. ve iki kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Adnan Ö.’nün eşi Ayşe Ö. ile oğlu Ahmet Ö. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi devam ediyor.

Silahlardan Biri Çöp Kovasında Bulundu

Olay yerinde yapılan aramalarda saldırıda kullanılan silahlardan birinin çöp kovasında bulunduğu bildirildi. Olayın ardından jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı soruşturma başlatarak saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İHA