Hırsızların boş daireleri tespit etme yöntemi pes dedirtti! Hırsızların boş daireleri tespit etme yöntemi pes dedirtti!

Dün, saat 17.00 civarında Yenigün Mahallesi Fevzipaşa Bulvarı'nda bir iş yerinin önündeki kaldırımda gerçekleşen olayda, iki grup arasındaki başlayan tartışma zamanla kavgaya dönüştü. Olay sırasında A.F. adlı bir şüpheli, G.K.'yi kaldırımda bulunan kalabalığa aldırış etmeden, soğukkanlı bir şekilde tabancayla vurarak yaraladı.

Kavganın ardından olay yerinden kaçmaya çalışan saldırgan, polis ekipleri tarafından hemen kıskıvrak yakalandı. Saldırganın gözaltına alınmasıyla birlikte polis, olayın ayrıntılarını aydınlatmak amacıyla soruşturma başlattı.

Tabancayla vurulan G.K., hemen olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Yapılan değerlendirmelere göre, yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İzmir’de Silahlı Saldırı Kamerada

Öte yandan meydana gelen silahlı saldırı anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde A.F.'nin G.K.'yi yakın mesafeden önce bacağından vurduğu daha sonra da arkasından ateş açtığı anlar yer aldı. Görüntülerde ayrıca silah seslerini duyan vatandaşların yaşadığı panik anı da görüntülendi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan A.F.'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA