İzmir’in Selçuk ilçesinde korkunç bir olay yaşandı.

Edinilen bilgiye göre Birkan E. (38), bir süre önce boşandığı eşi Sevim D.’nin (34) babasının evine gitti. İkili arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesiyle Birkan E. eski eşi Sevim D.’ye yatak odasında tabancayla iki el ateş etti.

Olay yerinde hayatını kaybetti

Genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti. İçeriden gelen gürültülerin duyulması üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, E.’yi pencerenin önünde ayakta dururken görüp sakin olması yönünde uyarılarda bulundu. O sırada E. elindeki tabanca ile kendi kafasına bir el ateş etti. Ekipler, evin penceresini kırarak içeri girdi. Ağır yaralanan E. kaldırıldığı Selçuk Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

İzmir’de iki ayrı fabrikada zehirlenme şüphesi… 31 işçi hastanelik oldu! İzmir’de iki ayrı fabrikada zehirlenme şüphesi… 31 işçi hastanelik oldu!

3 adet suç kaydı varmış

Öte yandan Birkan E. hakkında 1 aylık tedbir kararının uygulandığı, kararın 23 Mart tarihinde sonra erdiği ve ‘hakaret, tehdit, kapkaç ile kasten yaralama’ olmak üzere toplamda 3 adet suç kaydının olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA