Olay, dün sabaha karşı saat 03.00 civarında Alsancak Semti'nde bulunan Gazi Kadınlar Sokağı'nda meydana geldi.  Bir eğlence mekanına, yüzleri kapalı ve kasklı iki motosikletli şüpheli tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Bu sırada, iş yerinin yanındaki başka bir eğlence mekanının önündeki müşteriler, panik içinde kaçışırken, saldırganlar hızla olay yerinden uzaklaştı.

Saldırı ve panik anı kamerada

Saldırı anı ve panik dolu dakikalar, bitişikteki iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Videoda, motosiklet sürücüsünün hızla sokak boyunca ilerlediği sırada, arkasında oturan kişinin iş yerine doğru ateş ettiği görülüyor. Bu sırada, bitişikteki eğlence mekanının önünde bulunan müşterilerin panikle kaçtığı anlar da görüntülere yansıyor.

4 mermi isabet ettiği belirlendi

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda, saldırıda iş yerinin duvarına ve giriş kapısı camına 4 mermi isabet ettiği tespit edildi. Olay sırasında çevrede bulunan insanlardan herhangi birinin yaralanmadığı belirlendi. Kaçan saldırganlardan birinin F.M. olduğu düşünülen olayla ilgili olarak, polis ekipleri şüphelilerin yakalanması için geniş kapsamlı bir araştırma başlattı.

Kaynak: İHA