Meteoroloji Genel Müdürlüğü İzmir hava durumu tahminlerini yayınladı. İzmir’de bugün ve önümüzdeki günlerde sisli ve parçalı bulutlu bir hava hâkim olacak. İzmir’de anlık verilere göre hava sıcaklığı 10 derece olarak ölçülürken nem oranı ise yüzde 53 olarak açıklandı.

İzmir Hava Durumu

İzmirli vatandaşlar “İzmir’de hava nasıl olacak?” sorusunun yanıtı arıtıyor. Yurt genelinde soğuk havanın etkili olmasıyla birlikte İzmir’de soğuk ve yağışlı hava etkili oluyor. İşte İzmir’in 5 günlük hava durumu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava durumu tahminlerine göre:

·         27 Ocak Cumartesi: İzmir’de parçalı bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık en düşük 4 derece en yüksek 11 derece arasında değişecek. Nem oranı yüzde 52 ile yüzde 94 arasında olacak. Rüzgar hızı 6 km/sa olacak.

·         28 Ocak Pazar: Bulut bir havayla devam eden İzmir’de sıcaklık 5°C ile 11°C arasında olacak. Nem oranı en düşük yüzde 53 en yüksek yüzde 91 olacak. Rüzgar hızı 19 km/sa olacak.

·         29 Ocak Pazartesi: Çok bulutlu havanın olması beklendiği ilk iş günü olan Pazartesi de sıcaklık 3°C ile 10°C arasında olacak. Nem oranı yüzde 59 ile yüzde 82 arasında değişecek. Rüzgar hızı 22 km/sa olacak.

·         30 Ocak Salı: İzmirli vatandaşları çok bulutlu bir havanın beklediği Salı gününde sıcaklık en düşük 4 en yüksek ise 11 derece olacak. Nem oranı yüzde 53 ile yüzde 76 arasında değişecek. Rüzgar hızı ise 27 km/sa olacak.

·         31 Ocak Çarşamba: Haftanın üçüncü günü olan Çarşamba’da İzmir’de parçalı bulutlu bir havanın olması tahmin ediliyor. En düşük nem oranı yüzde 48 en yüksek nem oranı ise yüzde 77 olacak. Rüzgar hızı ise 24 km/sa olacak.

Kaynak: Özkan ÇELİK