Yerel seçim öncesinde çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan “En iyi başkan doktordan olur” dedi. Doktorluk mesleğinin direkt olarak insana temas etmek olduğunu ifade eden Özcan, “Belediyecilik de bu değil mi?” ifadelerini kullandı.

Açıklamasının devamında rakiplerine yönelik eleştirilerde de bulunan İYİ Partili Özcan, “Mevcut başkan 15 yıldır Manisa’yı yönetiyor. İşletme eğitimi almış ve müteahhitlik yapıyor. Diğer aday mimarlık eğitimi almış; mutfak ve iç tasarım yapıyor. Ben ise insana dokunuyorum. Tedavi ediyorum, kocaman bir ekibi yönetiyorum, sıfır hata ile çalışıyorum, tabi ki en iyi başkan doktordan olur. Ayrıca ben iki yabancı dil biliyorum ve yurtdışı kaynakları takip edip, her gün kendime yeni bilgiler katıyorum. Belediyeyi kazandığım zamanda da tüm dünyayı takip eden başkan olacağım.” şeklinde konuştu.

“Değişiklik Sadece Başkan Vekillerinde Olacak”

Göreve seçilmesi durumunda mevcut belediye çalışanlarıyla abi-kardeş ilişkisi içerisinde olacağını dile getiren Gürhan Özcan şöyle devam etti: “Onları pozitif olarak etkileyip, çok daha başarılı işler yapacağız. Kuracağımız kooperatif şirketi ile ilk etapta bin kişilik, yerinde istihdam sağlayacağız. Asla siyasi düşüncesi yüzünden kimseye mobbing uygulanmayacak. Aksine moral ve performans ödülleri gelecek. Değişiklik sadece başkan vekillerimde olacak, büyükşehre seçtiğim meclis üyesi arkadaşlarımdan başkan vekilim olacak.”

“Reçetelerimin Hepsi Gerçekleşecek…”

Özcan açıklamasını şöyle sürdürdü: “İsraf bitecek, hizmet gelecek, rant bitecek, adalet gelecek, keyfe keder kararlar bitecek, ortak akıl gelecek. Biz çok işler yapacağız. Bugüne kadar onun üzerinde proje açıkladım, hepsi gerçekleşecek projeler, bilgisayar ortamında çizilmiş projeler değil, gerçekleşecek projelerdir.”

“2 Tondan Sonrası Kaç Para Diye Sormak Lazım”

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek’in ‘2 ton su 1 TL olacak’ vaadini de eleştiren İYİ Partili Özcan “Su için net fiyat şu anda veremem ama en az yüzde 50 ilk yılda indirim yaparım. Diğer aday gibi laf oyununa girmem. 2 ton su 1 TL deyip, algıda yanlış yönlendirmem. Bu aynı hükümetin doğal gaz parasını ödüyor demesi gibi oldu. 2 ton sonrası kaç para olacak diye sormak lazım.”

İYİ Parti Manisa'da istifa! İYİ Parti Manisa'da istifa!

İsrafı Önlemek İçin Bazı Çalışmaları Yapmayacak

Gürhan Özcan çok afiş, reklam ve seçim aracının olmayacağını, yapılan bu masrafların israf olduğunu, kendisinin bugüne kadar yaptıklarının yapacaklarına kefil olduğunu, en büyük gücünün hastaları olduğunu söyledi. Özcan, hiçbir yerden sponsorluk almadığını ve almayacağını, ne müteahhit, ne emlakçı ne finansmancı tanıdığını olmadığını, bundan sonrada olmayacağını, tüm mal varlığını kuruşu kuruşuna açıklayıp seçime öyle gireceğini söyledi.

Muhabir: Özkan ÇELİK