İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Gürhan Özcan, hem yerel seçim çalışmalarına, hem de projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İYİ Partili Özcan, göreve seçilmesi durumunda 17 ilçenin belediye başkanlarıyla ve meclis üyeleriyle uyum içinde çalışacağının vurgusunu yaptı.

Manisa’nın gelişimi için çalışacağını dile getiren Özcan, kentin gelişmesi adına bilim insanlarından, görevinde iyi olan uzmanlardan yardım alacağını, bu konuda çalıştaylar düzenleyeceğini söyledi.

Göreve getirmede liyakati ön planda tutacağını kaydeden Özcan, “Çalışmalarımızla tüm Türkiye’ye örnek olacağız. Vaat ettiğimiz projeler sözde kalmayacak. Projelerimizin tamamı yapılabilir ve kentin yararına olan projeler. Bu nedenle vaatlerimiz havada kalmayacak.” dedi.

Teleferik ve metro projelerinin yapılabilecek projeler olmadığını iddia eden Özcan bunun yerine hafif raylı sistem, askıda tren ve kuzey yolu projelerinin daha uygulanabilir olduğunu savundu.

Kentin turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için de projeleri olduğuna değinen Özcan, “Manisa’yı turizm cenneti yapmayı planlıyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Öncelikle bir tanıtım atağına kalkmamız gerekiyor. Tanıtım anlamında gerideyiz ve bu açığı kapatmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel'den 'Cumhurbaşkanım' diyen vatandaşa cevap Özgür Özel'den 'Cumhurbaşkanım' diyen vatandaşa cevap

Öğrenciler için de proje açıklayan Özcan, gençlik festivalleri düzenleneceğini, barınma ve yemek sorununa ilişkin çözümler geliştireceklerini aktardı.

Özcan, “Manisa sadece Türkiye’de değil, Avrupa’daki çoğu ülkede de model şehir olacak.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Özkan ÇELİK