İYİ Parti’nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, seçim çalışmalarına esnaf ziyareti ile devam etti. Özcan, ziyaretlerinde esnafın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Esnaf ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan İYİ Partili Özcan, “Hangi siyasi partiden olursa olsun bana karşı büyük bir teveccüh olması beni çok mutlu ediyor.  Bana büyük bir güç veriyor. Seçim çalışmalarımda, yapamayacağım hiç bir sözü vermiyorum, projelerimi yerinde anlatıyorum. Maket ve resimler ile ilgilenmiyorum. Reçetelerimi deklare ediyorum, benim reçetelerim sonuç odaklanır ve tedavi eder diyorum.” dedi.

‘Manisa’nın doktoru, Manisa’nın başkanı’ sloganı ile seçim çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Özcan, “Manisa’yı tedavi etmek için reçete yazıyorum, yazdığım reçeteler Manisa’yı tedavi edecektir. Doktor olarak bana güvendiniz, şimdi de başkan olarak güvenmeniz istiyorum.  Bugüne kadar ilimizdeki çoğu STK’ları ziyaret ettim, değerli görüşlerini aldım. Şimdi ise sahada vatandaşlarımızla buluşmaya başladık, 17 ilçemizde yoğun bir şekilde, gece gündüz demeden teşkilatlarımızla, sevenlerimizle birlikte çalışacağız. İnanıyorum seçimlerde en yüksek oyu ben alıp, 17 ilçemizle birlikte bir Nisan'da iyilik güneşi Manisa'ya doğacaktır” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Özkan ÇELİK