İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, yerel seçim çalışmaları kapsamında projelerini kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. daha önce 4 proje açıklayan İYİ Partili Gürhan Özcan, 5’inci projesini de duyurdu.

İYİ Partili Özcan, göreve gelmesi durumunda eski Manisa Devlet Hastanesi’nin Manisa Büyükşehir Belediyesi Hastanesi yapacağını söyledi.

Ferdi Zeyrek facianın eşiğinden döndü! İlk müdahaleyi eşi yaptı Ferdi Zeyrek facianın eşiğinden döndü! İlk müdahaleyi eşi yaptı

Özcan, açıklamasına şöyle devam etti: “Manisa merkezde bir üniversite hastanesi, bir şehir hastanesi, bir devlet hastanesi, iki de özel hastane olmasına rağmen, hasta yoğunluğundan dolayı randevuları ve tetkikler ileri tarihe verilmektedir. Manisa sanayi şehri olması nedeniyle iş kazaları olma riski yüksektir. 1,5 milyona yakın nüfusu özelliklede yaşlı nüfusunun yoğun olduğu ilimizde acilen Büyükşehir Belediye Hastanesi'ne ihtiyaç vardır. Yıllarca Manisalı hastalara hizmet eden ve konum olarak herkesin kolay ulaşabildiği eski devlet hastanemizi, yetkili kurumlar ile gerekli görüşmeleri ve izinleri alabilirsem, acilen faaliyete geçirmeye söz veriyorum.”

Hastaneyi Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki kuruluşlarla işbirliği yaparak faaliyete geçirmeyi planladığını dile getiren İYİ Partili Özcan “Devasa firmaların bu projemize destek olacağını biliyorum. Hastaneyi SSK ile anlaşmalı bir şekilde hizmete sunacağız. Maddi durumu olmayan hastalardan ücret almayacağız. Böylelikle hastane çevresi tekrar canlanacak, esnafımıza da destek olacağız. Tüm projelerimiz uzun süren ve halkımızın ortak istekleri üzerine planlanmış, yapılması mümkün olan projelerimizi halkımızın bilgisine sunmaktayız. Yaparsa doktor yapar, Doktor Manisa'ya iyi gelecek sloganı ile hasta olan Manisa'yı iyileştirecek reçetelerimiz hazırdır” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Özkan ÇELİK