Yerel seçimler öncesinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan ve seçim çalışmalarını sürdüren Ahmet Karadağ, Manisa Olay Gazetesi ve www.manisakulishaber.com’un bağlı bulunduğu medya grubumuzu ziyaret etti.

Beraberindeki heyetle birlikte ziyarete gelen Karadağ, Medi Medya Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz ve Manisa Olay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Esra Kale ile bir araya gelerek çalışmalarını anlattı.

Özgür Özel'den 'Cumhurbaşkanım' diyen vatandaşa cevap Özgür Özel'den 'Cumhurbaşkanım' diyen vatandaşa cevap

İYİ Parti’nin Manisa’da resmen açıklanan 3 adayından biri olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, aday adaylığını açıkladığı günden bu yanan çalışmalarını sürdürdüğünü, resmi olarak adaylığının açıklanmasının ardından daha yoğun bir şekilde çalıştığını dile getirdi.

İlçenin sorunlarını iyi bildiğini ve bu sorunlara çözüm getirmek amacıyla projeler ürettiklerini söyleyen Karadağ, seçimi kazanmak adına gece gündüz demeden sahada olduklarını, seçimi kazanmaları durumunda da aynı tempoyla ilçeye hizmet etmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Medi Medya Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz da Karadağ ve ekibine çıktıkları seçim yarışında başarı dileklerini sundu.

B45_8413_1024x683B45_8406_1024x683B45_8399_1024x683

Kaynak: Almıla Nur BERİLĞEN