İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde seçim çalışması yaptı.  Turgutlu’da Pazartesi pazarı ziyaretinde, Özcan, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Pazaryerinde yoğun ilgiyle karşılanan Özcan, bu buluşmada esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı.

Ziyaret sırasında dikkat çeken bir detay ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile karşılaşmaları oldu. İki başkan adayı kısa bir görüşme gerçekleştirdi ve daha sonra programlarına devam etti.

Whatsapp Image 2024 02 13 At 19.46.11 (1)

İYİ Partili Özcan, Turgutlu'da düzenlenen bir nişan merasimine de katılarak, burada vatandaşlarla bir araya geldi.  Türkiye’m şarkısı eşliğinde bozkurt işareti yaparak damatla ve gelinle karşılıklı oyun oynayan Özcan, renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

Gürhan Özcan’a, İYİ Parti Turgutlu Belediye Başkanı adayı Ahmet Orhan parti yöneticileri de eşlik etti.  Özcan, “Turgutlu İzmir ile Manisa'nın kesişme noktasında tarımı, tarımsal sanayisi, toprak ve seramik sanayisi ile kendinden söz ettiren bir ilçemiz ama maalesef büyükşehir den gereken desteği alamamış, büyük bir köy halinde, söz veriyorum tecrübeli belediye başkan adayımız Ahmet Orhan abimle, Turgutlu cazibe merkezi olacaktır” dedi.

Whatsapp Image 2024 02 13 At 19.46.12 (2)

Muhabir: Özkan ÇELİK