İYİ Parti'nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, Manisa için önemli projelerini kamuoyuyla paylaştı. Büyük Saruhan Hotel'de düzenlenen programda, Özcan, şehre nefes aldıracak adımların altını çizdi ve seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı.

Gürhan Özcan, Manisa'nın sadece geçmişteki anılarla değil, geleceğe dönük vizyoner projelerle anılmasını hedeflediğini belirtti. Şehrin tarihi ve kültürel mirasını koruyarak, modern bir yapılanma sağlamayı amaçladıklarını vurgulayan Özcan, şehrin her kesimine dokunacak projeler üzerinde çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca, belediyenin özlük haklarının gereği gibi ödenmesi için çaba harcayacaklarını ve Manisa'nın kalkınması için güçlü adımlar atacaklarını dile getirdi.

Özcan'ın açıkladığı projeler arasında, ilk 300 günde gerçekleştireceği planlar da bulunuyor. Buna göre, bütün cadde ışıklarının gece yanacağı, atıl durumdaki hastanelerin güçlendirileceği ve otogarların yenileneceği belirtildi.

İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat ise, İYİ Parti'nin adaletli bir yönetim ve ülkenin kalkınması için mücadele ettiğini vurguladı. Sunat, parti olarak kadına şiddeti önlemek için var olduklarını belirtti. Ayrıca, yerel seçimler öncesi İYİ Parti'nin hedeflerine ulaşmak için çalışacaklarını ve Manisa'da Büyükşehir dahil olmak üzere önemli ilçeleri kazanacaklarına inandıklarını ifade etti.

Sunat, ittifak yapmadıklarını ve sadece milletle ittifak kurduklarını vurgulayarak, Gürhan Özcan'ın başarılı olacağını ve Manisalıların gönül rahatlığıyla oy verebilecekleri adayların İYİ Parti'de olduğunu aktardı.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Zafer İksir ise, 1 Nisan sabahı Manisa'ya İYİ Parti belediyeciliğini tanıtacaklarını belirterek, partilerinin şehir için yeni bir dönemin başlangıcını temsil ettiğini ifade etti.

Muhabir: Özkan ÇELİK