Altılı Masa’da yaprak dökümü! Altılı Masa’da yaprak dökümü!

Kadın STK'larını ziyaretinde konuşan Özcan, "Manisa'da yaşayan tüm kadınlara yönelik projelerimizde önceliğimiz kadın olacak. Kadın Elleri projemiz ile kadınlarımızın emekleri değer kazanacak." dedi.

Kadın derneklerini tek çatı altında toplayarak geniş olanaklar ile teşvik edici adımlar atacaklarını da belirten Op. Dr. Gürhan Özcan; “Sosyal tesis, AR-GE çalışma salonu, kreş, satış reyonu ve meslek kursları gibi olanaklara sahip bir kompleks, kültür aktivite merkezi kuracağız.” dedi.

“Ulaşım Ücretsiz Olacak”

Kurulacak bu alan için ulaşımların ücretsiz olacağını da belirten Özcan, "Bu alanlarda meslek kursları düzenlenecek, kursu başarıyla tamamlayan kadınlarımızdan işyeri açmak isteyenlere ilk yıl belediye olarak kira desteği sağlayacağız." şeklinde konuştu.

“Kırsalı Unutmayacağız”

Kırsal kesimlerde yaşayan kadınlara yönelik projelerini de anlatan Özcan, "Kırsaldaki kadınlarımız için mobil kadın kuaförü, mobil monografi ve diş tarama araçları 17 ilçemizin kırsal mahallelerinde hizmet verecek. Kırsalda yaşayan kadınlarımız için düzenli olarak kültür turları yapılacak." ifadelerini kullandı

“Belediyemizde Kadın Çalışan Sayısı Artacak”

Özcan son olarak şunları söyledi: "Anneler gününde belediye mensubu annelerimiz için de aktiviteler düzenleyerek motivasyonlarını koruyacağız. Kadın Elleri Bahçeleri olacak, merkezi parkların içlerinde kadınların ürün satış yerleri olacak, kadın konuk evi tüm ilçelerimizde olacaktır."

Whatsapp Image 2024 01 26 At 15.18.43

Muhabir: Özkan ÇELİK