Manisa Halciler Dernek Başkanı Ömer Akagündüz'ün konuğu olan İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ ve Yunusemre Belediye Başkan Adayı Tufan Akan, yaptıkları gece ziyareti ile sebze ve meyve halinde çalışan pazarcıları hem şaşırttı hem de mutlu ettiler. Gece saatlerinde yapılan ziyarette önce şaşkınlıklarını gizleyemeyen hal çalışanları ilk defa tam olarak çalışma saatlerinde yapılan ve çalışma koşullarını en yakından gören başkan adaylarının ziyaretinden ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüşecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüşecek!

“HAL'DEN ANLAYIN ESNAF ZOR DURUMDA”

Ahmet Karadağ, "Her seçim döneminde ısıtıp ısıtıp gündeme getirilen pazaryeriyle ilgili bir memnuniyetsizlik var. Günü birlik çözümlerle konu öteleniyor. Bu durumdan ötürü rahatsızlık söz konusu. Pazarcıların daha insani koşullarda çalışma şartlarına kavuşması için taleplerini dinlemek durumundayız. Aynı zamanda mahalle sakinlerini, canından bezdiren pazar koşullarının önemini biliyoruz. Bu sorunu çözmek için hazırlandık. Pazarcı esnafının da pazara gece yarısı mal taşıyan hal esnafının da sorunlarını yakından biliyoruz. Hal esnafının, çalışma şartlarını, ne yazık ki ailelerine zaman ayıramadan işe geldiklerini de biliyoruz, iş yeri güvenliğinin tesisi içinde canla başla çalışacağız. Tarımın başkentinde daha fazla üretmemiz gerekiyor. Şehzadeler gecesiyle gündüzüyle yaşayan bir şehir. Gece vardiyasına binip işe giden işçimizin de, bu saatte buralarda helal ekmeğinde koşan kardeşlerimizin de mutlu yaşayacakları bir Şehzadeler için çalışıyoruz." dedi.

Manisa Halciler Dernek Başkanı Ömer Akagündüz, ilk kez sabaha karşı 04:00'te siyasi parti temsilcilerinin kendilerini ziyarete geldiğini belirterek bu ziyarette bizim sorunlarımızı dinleyip dile getiren ve çözüm sunacak olan Ahmet Karadağ'a ve Tufan Akan'a teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Kaynak: Özkan Çelik