Yerel seçimlerin heyecanında son düzlüğe girilirken, İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, gittiği her mahallede büyük bir coşkuyla karşılanıyor. Başkan adayı Akan'ın bu seferki durağı Tevfikiye Mahallesi oldu.

Mahalleliler tarafından Makedonya göçmenlerinin vazgeçilmez çalgısı olan tapani eşliğinde karşılanan Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan'a ilgi yoğundu. Başkan aday Akan, mahallede vatandaşlarla selamlaşmasının ardından MAK-GÖÇ Derneği'ne de ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Cevdet Cömert tarafından karşılanan Tufan Akan, üyelerle birlikte göçmen halayı çekti. Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan'ın göçmen halayına katıldığı görüntüler sosyal medyada da çokça konuşuldu.

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan Tevfikiye Mahallesi ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, "Makedonya göçmenlerimizin yoğun olarak yaşadığı, 'Malta mevkii' olarak adlandırılan Tevfikiye Mahallemize yaptığımız ziyarette gördüğümüz ilgi bizleri çok mutlu etti. Bu denli misafirperver oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Gençlik enerjisiyle, Yunusemremizin her mahallesine hizmet etmek için geliyoruz. Yepyeni bir Yunusemre'ye çok az kaldı." dedi.

Muhabir: Onur YILMAZ