Türkiye Kent Konseyleri Birliği Denetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Ahmet Karadağ,  Şehzadeler Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayacak.

Ferdi Zeyrek’ten metro açıklaması! 8 Havuzu’ndan binip İzmir’de ineceksiniz demişti Ferdi Zeyrek’ten metro açıklaması! 8 Havuzu’ndan binip İzmir’de ineceksiniz demişti

İYİ Parti Manisa İl Başkan Danışmanlığı ve Şehzadeler İlçe Koordinatörlüğü görevlerinde bulunan Ahmet Karadağ 12 Ekim Perşembe günü aday adaylığını resmen duyuracak.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER’İ ZİYARET ETMİŞTİ

Karadağ, Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat ve İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etmişti.

AÇIKLAMA TEŞKİLAT BİNASINDA OLACAK

12 Ekim Perşembe günü saat 17.30’da Manisa Meslek Lisesi karşısında bulunan İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı Binası’nda adaylık açıklamasının yapılacağı bildirildi. Karadağ ve ekibi tüm Manisalıları sosyal medya hesaplarından davet etmeye başladı.

TUFAN AKAN DA YUNUSEMRE’YE TALİP OLMUŞTU

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan da geçtiğimiz günlerde Yunusemre Belediyesi için aday adaylığını kamuoyuna duyurmuştu. Özkan ÇELİK

Editör: Zerrin Ağar