2015 yılında hayatını kaybeden merhum sanatçı Kayahan ile olan evliliğinden bir kızı olan İpek Açar, müzisyen Alper Kömürcü ile 4 yıl önce evlendi. Çift, birkaç ay önce Ömer ismini verdikleri oğullarını kucaklarına aldı.

İkinci kez anne olan Açar, katıldığı bir programda ikinci kez anne olmanın mutluluğunu ve özel hayatına dair samimi detayları paylaştı.

Manisa İzmir Havaş Saatleri - Güzergahı ve Güncel Bilet Fiyatları! Manisa İzmir Havaş Saatleri - Güzergahı ve Güncel Bilet Fiyatları!

"İyi ki Doğdun Kayahan' konserinde tanıştık

Programda eşiyle tanışma hikayesini ilk kez paylaşan İpek Açar, "İyi ki Doğdun Kayahan" konserlerinin vesilesiyle bir araya geldiklerini belirtti.

Açar, sözlerine şöyle devam etti: “Ben konserlerden birini senfonik olarak yapmak istedim. İskender Paydaş da bana Alper ile çalışmamı tavsiye etti. İskender tanıştırdı beni”

“Büyük konuşmuşum”

İpek Açar, Alper Kömürcü ile ilgili bir itirafta bulunarak, “Hayat koca koca laflar edince büyük büyük tokatları atmayı çok seviyor. Benim kalbim Kayahan'la dolu, 'artık kimseyi sevemem' diyordum. Diğer taraftan Alper de öyleymiş" şeklinde konuştu.

Açar, "Konser bitti, stres bitti, biz telefonda konuşmaya başladık. Değişik hisler kıpırdamaya başladı. Arkadaşlığımız bir süre devam etti, sonra aşka dönüştü Alper'e çok teşekkür ediyorum. "Benim gibi çocuğu olan, eşlerini kaybetmiş ve benim hayatım bitti gibi bakan insanların, yeniden ayağa kalkabileceği, güzelliklerin hayatınıza girebileceğinin kanıtıyım ben. Tesadüfler eseri karşılaştık, mucize diyorum ben" dedi.

Kaynak: Manisa Kulis Haber