Instagram başkanı Adam Mosseri'nin yaptığı açıklamaya göre, Instagram'ın yalnızca Meta Verified kullanıcılarının paylaşımlarının görülmesini sağlayan yeni bir ana sayfa akış seçeneğini test ettiklerini açıkladı.

Mosseri, yayın kanalında "Bunu insanlar için yeni bir kontrol ve işletmeler ile içerik oluşturucuların keşfedilmesi için bir yol olarak geliştiriyoruz" diye yazdı.

Sıfır araç alacaklar dikkat! Fatura detayı var! Sıfır araç alacaklar dikkat! Fatura detayı var!

ANA SAYFA AKIŞINDA ONAYLI HESAPLAR

Yeni Meta Verified seçeneği, uygulamanın üst kısmındaki Instagram logosuna dokunulduğunda "Takip Edilenler" ve "Favoriler" altında bir seçenek olarak görülecek.

Onaylı hesapların öne çıkması, insanlara Instagram akışında daha belirgin bir şekilde görünmeyi denemek için yeni bir yol sunduğundan, web'de 11.99 dolar veya mobil uygulamada 14.99 dolar olan Meta Verified için ödeme yapmaya teşvik etmek istiyor olabilir.

AYLIK ABONELİK SİSTEMİNİ BAŞLATTI

Bu yılın başlarında Meta, Instagram ve Facebook için abonelerine mavi doğrulama onay işareti, daha iyi müşteri desteği ve kimliğe bürünmeye karşı koruma gibi özellikler sağlayan Meta Verified programını tanıttı.

İŞLETME HESAPLARI İÇİN KULLANIMA SUNDU

Şirket ilk olarak Avustralya ve Yeni Zelanda'da test etmeye başladı, bir ay sonra ABD'ye getirdi ve Eylül ayında Meta Verified'ın işletme hesapları için kullanılabilir olacağını duyurdu. NTV

  

Editör: Nuray Bozkurt