Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Güven Kıraç'ın yer aldığı İnci Taneleri dizisinin ilk bölümünden yayınlanan 2. fragman, Dilber'in yeni dans performansıyla büyük ses getirdi.

DİLBER’DEN YENİ DANS

Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü, ilk fragmandaki dansıyla hafızalarda yer edinmişti. Yeni fragmanda Dilber'in pavyondaki dans gösterisi büyük ilgi çekiyor. Özellikle Dilber'in bir kadınla gerçekleştirdiği pavyondaki dans gösterisi damga vurdu.

Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün başrolünü paylaştığı İnci Taneleri dizisinin ilk bölümünden bir fragman daha yayınlandı. Fragmana ilk dansıyla ortalığı kasıp kavuran pavyon dansçısı Dilber'in yeni dans performansı damga vurdu.

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Güven Kıraç'ın paylaştığı İnci Taneleri dizisinin ilk bölümünden 2. fragman yayınlandı. 25 Ocak Perşembe günü ekrana gelecek olan dizinin fragmanına Dilber'in bir kadınla pavyondaki dans gösterisi damga vurdu.

DİLBER'DEN YENİ DANS

İlk tanıtımdaki dansıyla ülkenin gündemine oturan ve binlerce kişi tarafından taklitleri yapılan Hazar Ergüçlü'nün oynadığı Dilber, bu sefer de pavyonda bir kadınla karşılık dans ediyor. Fragmanda Dilber'in Azem'e sarıldığı anlar da dikkat çekti.

İLK DANSI ÇOK KONUŞULMUŞTU

MGK yarın Beştepe’de toplanıyor! MGK yarın Beştepe’de toplanıyor!

Yıllar sonra ekrana dönüş yapacak olan Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği İnci Taneleri dizisi, 25 Ocak'ta seyirciyle buluşacak. Başkent Ankara'daki pavyon kültürüne de yer veren dizi, ilk bölümünde Dilber karakterine özel olarak uyarlanan Sincanlı Erkal'ın "Gemileri Yakarım" şarkısıyla dikkat çekmişti. Hazar Ergüçlü'nün Dilber karakterini canlandırdığı ve Anadolu Ateşi dans topluluğunun eğitmeni Elif Erol'dan aldığı özel dersle gerçekleştirdiği dans, sosyal medyada binlerce kişi tarafından taklit edilmişti. İnci Taneleri, Yılmaz Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, büyüleyici atmosferi ve etkileyici performanslarıyla izleyicileri bekliyor.

İNCİ TANELERİ 1. BÖLÜM 2.FRAGMAN

Kaynak: Haber Merkezi