Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesinde geçmişten gelen yol sorunlarını bir bir ortadan kaldırıyor. Bu kapsamda Çökelek-Pazarköy Mahalleleri arasındaki bağlantıyı sağlayan 6 buçuk kilometrelik yolda birinci kat satih kaplama işlerine devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da ilçeye düzenlediği program doğrultusunda Pazarköy Mahallesinde devam eden çalışmaları inceledi. Öztozlu’ya Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Salihli Belediyesi Başkan Yardımcıları İbrahim Karaca ve Serkan Sözer, Salihli Muhtarlık İşleri Müdürü Mustafa Gün de eşlik etti.  Pazarköy Mahallesinde bölgedeki muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Büyükşehir heyeti, yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Vatandaşlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, yolun kazasız belasız kullanılmasını temenni etti. 

MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Bölgede yapılan asfalt çalışmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirten mahalle muhtarları Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Pazarköy Mahallesi Muhtarı Ercivan Konuk, “Yolumuz 50 yıldır atıl durumdaydı, kullanımdan dolayı çok kötüydü. Ekipler bir aydır çalışıyorlar. Yolumuzu yükselttiler, genişlettiler ve asfaltımızı attılar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den Allah razı olsun, biz çok mutluyuz” diye konuştu.

Çökelek Mahalle Muhtarı Kamil Uysal, “Yolumuzun zemini çok bozuktu. Burada ciddi derecede dolgu çalışması yapıldı. Salihli Belediye Başkanımız Zeki Kayda’ya ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” dedi.

Kemerdamları Mahalle Muhtarı Ahmet Ayyıldız, “Bağlantı yolunda yapılan asfalt çalışmalarından dolayı Cengiz Ergün Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. HABER MERKEZİ

Editör: Zerrin Ağar