Çalışmaları inceleyen Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, esnaflar ve vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde yolları, kaldırımları, aydınlatmaları ile ilçeye değer katacak prestij caddelerin Alaşehirlilerin hizmetine sunulacağını dile getirdi. 

Hava tahmin uzmanı tüm yurdu uyardı… Hafta sonu kuvvetli geliyor! Hava tahmin uzmanı tüm yurdu uyardı… Hafta sonu kuvvetli geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Alaşehir Muhtarlık İşleri Müdürü Himmet Güneş, Şube Müdürü Egemen Eceoğlu, yüklenici firma yetkilileri ve teknik personeller ile birlikte Alaşehir ilçesinde prestij cadde projesi kapsamında yenilenen Sümer Oral ve İsmetpaşa Caddelerinde incelemelerde bulundu. İncelemelere MHP İlçe Başkanı Alperen Altıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fedayi Kozan, MHP Alaşehir Belediye Başkan Aday Adayı Necdet Türk ve Soğuksu Mahalle Muhtarı Adnan Doğramacı da eşlik etti. Üstyapı düzenleme işlerini kontrol eden Öztozlu, cadde üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Bölge halkının sorularını yanıtlayan Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde aydınlatmaları, kaldırımları, yenilenen yolları ile 7/24 yaşayan modern prestij caddeleri Alaşehirlilerin hizmetine sunacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi