Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de içme suyu depolarının bakım-onarımına büyük önem verdiklerinin altını çizerek, “Üretken Belediyecilik anlayışımız ile Manisa’mız için proje üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kurulduğu günden bu yana vatandaşlara daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak için içme suyu depolarının tadilatlarına devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu yıl da 11 ilçede 125 adet içme suyu deposunun daha bakım-onarım ve tadilatı yapılacak. 14 milyon TL’lik yatırım kapsamında Akhisar, Alaşehir, Ahmetli, Demirci, Gölmarmara, Gördes, Kula, Salihli, Saruhanlı, Soma ve Selendi ilçesinde yürütülecek çalışmalar kapsamında tadilat işlerine kısa bir süre içerisinde başlanacak.

İÇME SUYU DEPOLARI A’DAN Z’YE YENİLENECEK

İçme suyu depolarında manevra odasından dış cepheye, yalıtım sisteminden fayans döşemesine kadar birçok alan yenilenecek. Ayrıca, himaye çiti ile çevrilecek olan depolara dışarıdan müdahale edilmesinin de önüne geçilecek.

“ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ İLE MANİSA’MIZ İÇİN PROJE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, içme suyu depolarının bakım-onarımına büyük önem verdiklerinin altını çizerek, “Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve başladığımda verdiğim ilk talimatlardan biri içme suyu depolarının bakım-onarımının yapılması olmuştu. Öncelik sırasına göre bugüne kadar 1.239 adet içme suyu deposunda çalışmalarımızı tamamlamıştık. Şimdi de 11 ilçemizde 125 adet depomuzu daha yenileyerek hemşehrilerimize daha sağlıklı içme suyu ulaşmasını sağlayacağız. Üretken Belediyecilik anlayışımız ile Manisa’mız için proje üretmeye devam edeceğiz” dedi. HABER MERKEZİ

Editör: Zerrin Ağar