Spor Toto 1. Lig 13. hafta mücadelesinde Manisa Futbol Kulübü, deplasmanda Beyçimento Bandırmaspor ile karşılaştı. Manisa Futbol Kulübü, deplasmanda karşılaştığı rakibi B. Bandırmaspor’a 2-1 mağlup oldu. Manisa ekibinin tek golünü 71’inci dakikada Marvin Gakpa kaydetti.

Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşmada durum 1-1 berabereyken 74’üncü dakikada Yannick Stark’ın ara pası ile Batuhan Kör’e gönderdiği top, Edgar Prib’in ayağından ağlara gitti. Manisa Futbol Kulübü’nü öne geçiren bu gol ise VAR hakemi tarafından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Edinilen görüntülerde açık bir şekilde Bandırmaspor’lu futbolcunun ofsaytı bozduğu gözlemlenirken VAR hakemi tarafından alınan karar tepkiye neden oldu.

YÜZDE 100 GOLÜMÜZÜ VERMEDİLER

Manisa Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Levent Eriş: “Oyunun en başında yediğimiz bir gol var ki endişeli ve kötü başlamamıza neden oldu. Çok iyi ve net pozisyonlarımız var. Oyunu döndürebilmek adına çok mücadele verdik. İkinci yarı özellikle bu anlamda oyuncularımız maçı almak için çok mücadele etti. Bana göre çok başarılı oldular. 1-1’den sonra attığımız bir gol var ama yüzde 100'lük golümüzü VAR yüzünden vermediler. Çocuklarımızın attığı bu golü ofsayt diye değerlendirmek VAR sistemi olarak bir cinayettir. Bizler bir çok pozisyon bulduk. En azından beraberliğe getiremediğimiz için üzgünüz. Bugün burada mağlubiyetle biten maçta kazanılması mümkün bir müsabaka oynadık. Emeği geçen tüm futbolcularıma teşekkür ederim."

Editör: Onur Yılmaz