Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmalarını Alsancak'ta sürdürüyor. Vatandaşlarla buluşarak talep ve şikayetleri dinleyen Dağ, özellikle gençlerle yakından ilgileniyor.

İYİ Parti’nin yeni lideri belli oluyor… Seçim ikinci tura kaldı! İYİ Parti’nin yeni lideri belli oluyor… Seçim ikinci tura kaldı!

Eğlence merkezleri ve kafelerin bulunduğu Gül Sokak'ta gençlerle bir araya gelen Hamza Dağ, gençlerden yoğun ilgi görüyor. Yapılan seçim çalışması, eğlence merkezlerinden yükselen müzik eşliğinde renkli görüntülere sahne oluyor.

Gül Sokak'ta Gençlerle Buluştu

Dağ, gençlerle uzun uzun sohbetler ederek projelerini anlatıyor ve destek istiyor. Muhalif gençlerle yapılan sohbetlerin ardından gençlerden tam not alan Dağ, ılımlı ve uyumlu üslubuyla dikkat çekiyor. Ayrıca, sokak üzerinde karşılaştığı bir çiftle memleketin son durumunu konuşan Dağ, genç bir vatandaşın "Hamza Ağabey, bu sefer oyum sana." ifadeleriyle karşılaşıyor. Dağ, halkla sıcak ve samimi diyaloglarıyla İzmirlilerin takdirini kazanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi