Ziyaretlerde mahalle sakinleri, yaşadıkları sorunlar ile talep ve önerilerini Başkan Şimşek’e iletti. Şimşek’in, iletilen konularla ilgili notlar aldığı ve ilgili birimlere aktarılacağını belirttiği öğrenildi.
Belediyeden yapılan açıklamada, mahalle ziyaretlerinin ilçedeki ihtiyaçların yerinde tespit edilmesi amacıyla gerçekleştirildiği ifade edildi. Açıklamada, vatandaşlardan gelen taleplerin değerlendirme sürecine alınacağı ve çalışmaların bu doğrultuda sürdürüleceği kaydedildi.
Başkan Şimşek, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, mahalleleri düzenli olarak gezdiklerini ve yurttaşlardan gelen görüşleri dikkate aldıklarını söyledi.
Şimşek açıklamasında, "Hamzabeyli ve Çavuşoğlu mahallelerimizde gördüğümüz ilgi bizleri son derece mutlu etti. İletilen her talep bizim için kıymetlidir. Altyapıdan çevre düzenlemesine, sosyal projelerden kültürel faaliyetlere kadar her alanda mahallelerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.
Mahalle ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde farklı bölgelerde devam etmesi planlanıyor.





