• DOLAR 32,59 %0.29
  • EURO 34,78 %0.01
  • ALTIN 2.492,41 %0.32
  • BİST100 9.525 %-0.06
  • BITCOIN 63.350 %2.28
  • ETHERIUM 3.056 %1.25
13°

ZEHİRLENME Haberleri

ZEHİRLENME haberleri ve güncel ZEHİRLENME gelişmeleri, ZEHİRLENME ile ilgili tüm video, ZEHİRLENME fotoğrafları ve ZEHİRLENME haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Ege Haberleri

Ege’de öğrenciler zehirlendi… Kütahya'da KYK Yesevi Erkek Öğrenci Yurdunda kalan yaklaşık 40 öğrenci, yedikleri yemekten sonra rahatsızlandı.

Sağlık

Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Müjde İlgün, karbonmonoksit gazı zehirlenmeleriyle ilgili olarak, lodoslu havalarda kesinlikle soba yakılmaması ve sobalı...

Yaşam

Uzmanlar kış aylarında karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyardı… Peki, Zehirlenmeye Maruz Kalındığında Neler Yapılmalı? Zehirlenme Belirtileri Nelerdir? İşte cevaplar…

Asayiş

Manisa'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen babaanne ve torunu hastaneye kaldırıldı.

Ege Haberleri

Aydın'daki bir balık işleme tesisinde çalışan 8 işçi zehirlendiği iddiası ile hastaneye kaldırılırken, işçilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Asayiş

Manisa’da 350 kişinin zehirlendiği yemekten yiyen bir fabrika işçisi yaşadıklarını anlattı

Türkiye

'Yerli Malı Haftası' etkinliğinde okula getirilen yiyecekleri tüketen 15 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Ege Haberleri

 Afyonkarahisar’da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen iki çocuk kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.  

Türkiye

İstanbul’da 5 katlı bir binanın 2’nci katında boşaltılan daireyi tarım ilacıyla ilaçlayan ev sahibi 4 kişinin zehirlenmesine sebep oldu.

Türkiye

Osmaniye'de yedikleri atıştırmalıklardan zehirlendiği tahmin edilen 19 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Türkiye

Sivas’ta öğrenim gören 88 üniversite öğrencisi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurdu.

Yaşam

Oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel, hastane odasından fotoğraf paylaşarak besin zehirlenmesi geçirdiğini açıkladı. Şıkel, hayranlarına "Beni merak etmeyin" dedi.