• DOLAR 32,27 %0.07
  • EURO 34,83 %0.05
  • ALTIN 2.457,96 %1.05
  • BİST100 10.269 %0.00
  • BITCOIN 63.032 %2.65
  • ETHERIUM 3.050 %2
19°

Salihli haber Haberleri

salihli haber haberleri ve güncel salihli haber gelişmeleri, salihli haber ile ilgili tüm video, salihli haber fotoğrafları ve salihli haber haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Genel

Manisa’nın Salihli ilçesinde, çiftçilere İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından zeytin ve bağ budama eğitimi verildi.

Asayiş

Kocaeli'de dorse takılı halde çalınan çekici, Manisa’nın Salihli ilçesinde çalanlar tarafından parçalandığı sırada polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Asayiş

Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından arama yapılan şüpheli şahısın üst aramasında 8 gram kubar esrar ve bong ele geçirildi.

Kültür Sanat

Manisa Büyükşehir Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından ‘Oyuncaklar Ülkesi’ adlı çocuk oyunu ile Salihlili çocuklara karne hediyesi verdi.

Eğitim

Su Tasarrufu Eğitim Projesi’ kapsamında Salihli ilçesi Durasıllı Şehit Mustafa Kozak İlkokulu öğrencilerine eğitim verildi.

Asayiş

Manisa’nın Salihli ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince servis araç şoförlerine yönelik eğitim verildi.

Asayiş

Manisa'nın Salihli ilçesinde jandarma ekiplerinin şüphe üzerine arama yaptığı şüpheliden, 3 gram metamfetamin ele geçirildi.

Asayiş

Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri, hakkında 3 yıl 4 ay ve 9 yıl 8 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası...

Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde büyük öneme sahip altyapı yatırımlarıyla şehrin refah seviyesinin yükseltilmesinde önemli projelere imza atıyor

Yaşam

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir lokantacı, hayırseverlerin katkısıyla başlattığı "Askıda yemek" uygulamasıyla ihtiyaç sahiplerine destek oluyor.

Genel

Manisa’nın ilçesinde depreme karşı harekete geçildi… 1. derece deprem bölgesi olan ilçede, deprem sonrası için adım atıldı.

Asayiş

Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından “torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda kubar esrar ve metamfetamin ele...