• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 65.000 %0.99
  • ETHERIUM 3.081 %0.23
14°

Ödemiş Haberleri

ödemiş haberleri ve güncel ödemiş gelişmeleri, ödemiş ile ilgili tüm video, ödemiş fotoğrafları ve ödemiş haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Ege Haberleri

İzmir’in Ödemiş ilçesinde bir apartmanın ikinci katında çıkan ev yangınında 3 vatandaş dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Genel

Son günlerde etkili olan soğuk hava ve yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı… İzmir-Manisa arasında bulunan Bozdağ beyaza büründü

Ege Haberleri

İzmir'in Ödemiş ilçesinde kamyonet ile kamyonun çarpıştı.

Ege Haberleri

İzmir’de tefecilik yaparak vatandaşları yüksek faizle borçlandıran, senet imzalatan ve borcunu ödemeyenleri tehdit eden 7 şüpheli gözaltına alındı.

Ege Haberleri

Ödemiş Büro Amirliği ekipleri, ilçede 3 şüphelinin yasa dışı silah ticareti yaptığının belirlenmesi üzerine harekete geçti.

Ege Haberleri

İzmir’de meydana gelen traktör kazasında ağır yaralanan sürücü, kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen hayatını kaybetti

Ege Haberleri

İzmir Ödemiş ilçesinde üç aracın karıştığı ve iki aracın üst üste çıktığı trafik kazasında, iki araç sürücüsü yaralandı.

Ege Haberleri

İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir eğlence mekanında 4 kişinin yaralandığı ve 6 şüphelinin de tutuklandığı silahlı kavgaya ilişkin çalışmalarını derinleştiren polis,...

Ege Haberleri

İzmir'in Ödemiş ilçesinde kamyonla otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Ege Haberleri

İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir iş yerinde silahla vurulan kişi ağır yaralandı. Polis, olayla ilgili iş yeri sahibi M.A'yı gözaltına aldı.

Asayiş

İzmir'in Ödemiş ilçesinde silah imalatı ve ticareti yapıldığı belirlenen adrese düzenlenen baskında, 3 şüpheli gözaltına alındı.