• DOLAR 32,27 %-0.06
  • EURO 35,10 %-0.04
  • ALTIN 2.467,39 %0.05
  • BİST100 10.320 %0.00
  • BITCOIN 65.103 %-0.61
  • ETHERIUM 2.952 %-1.93
16°

Motosiklet Haberleri

motosiklet haberleri ve güncel motosiklet gelişmeleri, motosiklet ile ilgili tüm video, motosiklet fotoğrafları ve motosiklet haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Asayiş

Manisa’nın Salihli ilçesinde hırsız ya da hırsızlar tarafından çalınan motosiklet, devriye gezen jandarma ekipleri tarafından terk edilmiş halde bulundu.  

Asayiş

Manisa İl Jandarma Komutanlığı trafik ve asayiş ekipleri tarafından il genelinde "Motosikletlere Yönelik Huzur Güven Uygulaması" yapıldı.

Ege Haberleri

Denizli’nin Honaz ilçesinde meydana gelen kazada, sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen aracın çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.  

Ege Haberleri

İzmir’in Bornova ilçesinde otomobille çarpışan motosikletteki 3 kişi hayatını kaybetti.

Gündem

Motorlu bisiklet, motosiklet, elektrikli bisiklet sürücülerinde zorunlu olan kaskın yanına gözü dış tesirlere karşı koruyacak, görüşe engel olmayacak, normal görüşü...

Genel

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimleri tarafından salı ve çarşamba günü gerçekleştirilen motosiklet denetimlerinde...

Asayiş

Manisa’nın Salihli ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.  

Ege Haberleri

İzmir'in Ödemiş ilçesinde hakimiyetini kaybettiği motosikletiyle sürüklenerek tırın altında kalan sürücü ağır yaralandı.

Ege Haberleri

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde seyir halindeki otomobilin çarptığı motosikletli kurye yaralandı.  

Ege Haberleri

Yaşının 2 katından fazla motosiklet hırsızlığına karışan ve tutuklu olduğu cezaevinden firar edip yine motosiklet çalan zanlı, bu defa kapalı...

Asayiş

Manisa’nın Salihli ilçesinde park halindeki motosikleti güpegündüz çalarken güvenlik kamerası tarafından görüntülenen şüpheli, polis ve jandarma ile yakalandı.

Türkiye

Bursa’da motosiklet sürücüsü bir baba, bebeğini arkasına bağlayarak kilometrelerce yol gitti. Tehlikeli motosiklet yolculuğu diğer sürücüler tarafından kaydedildi.