• DOLAR 32,57 %0.29
  • EURO 34,94 %0.42
  • ALTIN 2.443,15 %0.18
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.849 %0.39
  • ETHERIUM 3.268 %0.76
17°

Japonya Haberleri

Japonya haberleri ve güncel Japonya gelişmeleri, Japonya ile ilgili tüm video, Japonya fotoğrafları ve Japonya haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Dünya

Japonya’nın başkenti Tokyo’dan Seattle'a giden uçak, bir yolcunun kabin görevlisinin kolunu ısırması nedeniyle Haneda Havalimanı'na geri döndü. Şüpheli yolcu, havalimanında...

Dünya

Japonya'nın batısındaki İşikava eyaleti ve bu bölgedeki Noto Yarımadası kıyısında meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı arttı… Can kaybı 215’e...

Dünya

Japonya'da yine büyük bir deprem oldu… 1 Ocak’ta yaşanan depremin ardından ülkede 6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Dünya

Japonya’daki batısındaki İşikava eyaletinde ve bu bölgedeki Noto Yarımadası kıyısında meydana gelen 7.6’lık depremde ölenlerin sayısı 161’e yükseldi.

Dünya

Japonya’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremde ölenlerin sayısı 110’a yükseldi.

Dünya

Japonya'da meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremde ölü sayısı 94'e yükselirken, 542 kişi yaralandı.

Yaşam

Japonya'da Osaka Üniversitesi'ndeki araştırmacılar, insan vücudunun yaşlanmasına yol açan zombi hücrelerin oluşumunu durdurabilecek ve yaşlanma sürecini yavaşlatabilecek bir protein keşfetti.

Dünya

Japonya’nın başkenti Tokyo’da yolcu uçağı ve sahil güvenli uçağı çarpıştı… 5 personel hayatını kaybederken, pilotun ağır yaralandığı bildirildi.

Dünya

Japonya / Tokyo'da iki uçağın çarpışmasıyla yaşanan kazada, yolcu uçağında bulunan 400 yolcu ve mürettebatın tahliye edildiği açıklandı.

Dünya

Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Haneda Havalimanı’nda sahil güvenlik uçağı ile yolcu uçağının çarpışması sonucu uçak alev aldı.

Dünya

Japonya’da meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından birçok yapıda maddi hasar meydana geldi.

Türkiye

AFAD tarafından, Japonya'da meydana gelen 7,5 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamada bulunuldu