• DOLAR 32,22 %-0.11
  • EURO 34,93 %0.17
  • ALTIN 2.444,95 %0.51
  • BİST100 %
  • BITCOIN 61.228 %0.4
  • ETHERIUM 2.923 %-0.14
14°

Jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Ege Haberleri

Jandarmanın sanal devriye faaliyetleri sonucu, 1045 internet adresine erişim engeli getirildi.

Ege Haberleri

İzmir'in Bornova ilçesinde bir vatandaş mantar toplamak için gittiği ormanda kayboldu… Yaşlı vatandaşı bulan jandarma ailesine teslim etti

Asayiş

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan özel ekiplerce yapılan nitelikli dolandırıcılık operasyonlarında 2 kişi yakalanarak, tutuklandı.

Asayiş

Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri, 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 2 kişiyi yakaladı.

Ege Haberleri

İzmir'in Bornova ilçesinde, jandarma ekiplerince bir depoya yapılan operasyonda, 5 milyon 320 bin boş makaron ele geçirildi.

Asayiş

Manisa İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

Asayiş

İzmir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 1-15 Aralık tarihleri arasında çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi.

Asayiş

Manisa’nın Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığına bağı ekipler farklı noktalarda meydana gelen 4 hırsızlık olayını çözüme kavuşturdu.

Asayiş

Manisa İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sürücülere yönelik yapılan alkol denetiminde 6'sı alkollü araç kullanmaktan toplam 23...

Asayiş

Manisa'nın Akhisar ve Yunusemre ilçelerinde ”FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan aranan 2 kişi jandarma tarafından yakalandı.

Asayiş

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Çaltılı ve Sart mahallelerinde hırsızlar tarafından çalınan 3 motosiklet, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda bulunarak sahibine teslim...

Asayiş

Manisa İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından güvenli bir trafik ortamı sağlanması amacıyla kış lastiği denetimi yapıldı.