• DOLAR 32,55 %0.31
  • EURO 34,90 %0.30
  • ALTIN 2.446,66 %0.33
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.500 %0.19
  • ETHERIUM 3.309 %1.66
17°

Denizli Haberleri

Denizli haberleri ve güncel Denizli gelişmeleri, Denizli ile ilgili tüm video, Denizli fotoğrafları ve Denizli haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Ege Haberleri

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde, ehliyetsiz olduğu iddia edilen 17 yaşındaki sürücünün kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Sürücü yaralanırken, 15 yaşındaki...

Ege Haberleri

Denizli’de iki grubun sokak ortasındaki kavgasında 2 kişi yaralandı.

Ege Haberleri

Denizli'de 5 katlı binanın 3. katındaki daireden gelen kötü koku ihbarı üzerine giden ekipler 65 yaşındaki adamın cenazesi bulundu.

Ege Haberleri

Denizli’de 3 çocuğunun annesi olan Hülya hemşireyi başında soda şişesi kırdıktan sonra 11 yerinden bıçaklayarak öldüren katil zanlısının bugün görülen...

Ege Haberleri

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde gençler arasında silahlı kavga çıktı… Bir kişi bacağından yaralandı.

Ege Haberleri

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde bulunan ve 2700 yıldır hayatın devam ettiği Attouda Antik Kenti'nde yakın bir zamanda kazı çalışmaları başlayacak.

Ege Haberleri

Denizli’de aracını tamir ederken yere yığılan sürücü, yoldan geçen kamyonetin ezmesi sonucu hayatını kaybetti.

Spor

Denizli'de yapılan U13-U15 İllerarası Grekoromen Güreş Turnuvası'na katılan Yunusemre Belediyespor'un güreşçileri, müsabakalardan kupa ve madalyalarla döndü.

Ege Haberleri

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir eğlence mekanının önünde eğlencenin dozunu kaçıran iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu.

Ege Haberleri

Denizli’de, EYT işlemlerinde kolaylık sağlama vaadiyle para aldığını iddia edilen SGK uzmanı, suçlamaları kabul etmeyerek, “Görevimin başındayım” dedi.

Ege Haberleri

Denizli’nin Buldan ilçesinde, EYT işlemlerinde kolaylık sağlama vaadiyle kandırdığı mağdurlardan 10 milyon lira toplandığı iddia edilen SGK uzmanı ortadan kayboldu.

Ege Haberleri

Ege ilinde meydana gelen olay dehşet verecek cinsten… Baba ve 3 oğlu, evi terk eden anneye öyle bir tuzak kurdu...