• DOLAR 32,57 %0.15
  • EURO 34,90 %0.63
  • ALTIN 2.432,19 %-0.03
  • BİST100 9.645 %-0.50
  • BITCOIN 66.378 %0.69
  • ETHERIUM 3.239 %1.66
25°

Ceza Haberleri

ceza haberleri ve güncel ceza gelişmeleri, ceza ile ilgili tüm video, ceza fotoğrafları ve ceza haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Ege Haberleri

İzmir’de kendisini ‘üşümesin’ diye aracına alan taksici Oğuz Erge’yi silahla katleden Delil Aysal hakkında istenen ceza belli oldu.

Asayiş

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İlçe Trafik Birimleri tarafından abartı egzoz ve yüksek ses çıkaran araçlar...

Türkiye

‘Çakar’ kullanımına izin verilmeyen araçlara karşı yapılan denetimlerde İçişleri Bakanlığı sert önlemler alıyor… Çakar lamba kullanan 807 sürücüye toplamda 5...

Asayiş

Manisa’nın Salihli ilçesinde çeşitli suçlardan 62 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Türkiye

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere toplam 103 milyon TL idari para cezası uygulandı

Genel

Manisa’da emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından yük taşıyan araçlara yönelik özel olarak gerçekleştirilen denetimde kurallara uymayan 96 araç ve sürücüsüne 242...

Asayiş

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, motosiklet denetiminde hatalı 91 araç ve sürücüye 279 bin 52 TL para cezası verdi.

Asayiş

Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Yunusemre ilçesinde kumar oynandığı belirlenen bir kafeye düzenledikleri baskında 12 kişiye adli işlem yaptı.

Ege Haberleri

Fethiye’de kavşakta drift yapan bir otomobil sürücüsüne Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 32 bin 233 TL ceza işlemi uygulandı.

Ege Haberleri

Aydın’da Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca tarafından Kuşadası ilçesi Dilek Yarımadası Milli Parklar içerisinde denetimler aralıksız sürüyor.

Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) bugün yaptığı toplantı sonrası birçok kulübe ceza verdi.

Asayiş

Manisa’nın Salihli ilçesinde çeşitli suçlardan 37.5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.