• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.350 %-1.02
  • ETHERIUM 3.237 %3.32
18°

Çeşme Haberleri

çeşme haberleri ve güncel çeşme gelişmeleri, çeşme ile ilgili tüm video, çeşme fotoğrafları ve çeşme haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Ege Haberleri

İzmir'in Çeşme ilçesinde seyir halindeki motosikletiyle trafik kazası yapan belediye çalışanı, kaza yerinde hayatını kaybetti.

Gündem

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde adına bir ilkokul ve çeşme yaptırılan Şehit Jandarma Kademeli Uzman Çavuş Mesut Yazar'ın hatırası yaşatılmaya devam ediyor.

Ege Haberleri

Çeşme Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı, sorumluluk bölgesindeki denizlerde, 2023 yılı içerisinde yapılan çalışmaların raporunu açıkladı.

Ege Haberleri

İzmir'in Çeşme ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada yaralanan kişi, hastaneye kaldırıldı.

Ege Haberleri

İzmir’in Çeşme ilçesinde jandarma ekipleri, 45 Asayiş ve Komando Timleri ile birlikte 196 personeliyle yılbaşında asayişi sağlayacak.

Ege Haberleri

İzmir’in ünlü tatil beldesi bu sabaha karşı yağışa teslim oldu… İlçede yağış nedeniyle hayat olumsuz anlamda etkilendi

Ege Haberleri

İzmir’in Çeşme ilçesinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Ünlü tatil merkezinde birçok cadde ve sokak adeta göle döndü.

Ege Haberleri

İzmir Çeşme'de, Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen yemeğe katılan Alaçatı Atatürk İlkokulu öğretmeni Süleyman Beytaş, yemek sonrası otoparkta fenalaşarak düştü.

Ege Haberleri

İzmir’in Çeşme ilçesinde denize giren ve bir daha kendisinden haber alınamayan şahsı arama kurtarma çalışmaları 2 gündür sürüyor.

Ege Haberleri

1970'li yıllara damgasını vuran Beyaz Kelebekler grubunun gitaristi, 51 yıl önce Çeşmeli Nilüfer Karabulut Kayral ile evli olan İrfan Kayral, hayatını...

Genel

MASKİ, şehrin çeşitli noktalarında bulunan ve doğal kaynak sularından beslenen hayır çeşmelerinin bakım onarım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Ege Haberleri

İzmir'in Çeşme ilçesinde, son 1 ayda huzur operasyonlarına ağırlık verilirken, çeşitli suçlardan araması bulunan 196 kişi yakalandı.