• DOLAR 32,50 %0.05
  • EURO 34,83 %-0.01
  • ALTIN 2.430,18 %-0.20
  • BİST100 10.083 %1.69
  • BITCOIN 63.890 %0.06
  • ETHERIUM 3.206 %-1.9
15°

Bayraklı Haberleri

Bayraklı haberleri ve güncel Bayraklı gelişmeleri, Bayraklı ile ilgili tüm video, Bayraklı fotoğrafları ve Bayraklı haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Asayiş

İzmir'in Bayraklı ilçesinde refüje çarpan otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirdi.

Ege Haberleri

İzmir'in Bayraklı ilçesinde iki kişinin silahlı düellosu ve tabancayla yaralama anı, çevredeki güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Ege Haberleri

İzmir güne acı bir kazayla uyandı… Plazanın 10'uncu katına çıktıkları öne sürülen 2 işçi, vinç zincirinin kopması sonucu aşağı düştü

Ege Haberleri

İzmir’in en büyük kent meydanını Bayraklı’ya kazandırmak için hazırlıklarını tamamlayan Bayraklı Belediyesi, resmi prosedürlerin tamamlanmasının ardından yapım aşamasına geçecek.

Ege Haberleri

İzmir'de tartıştığı halasının boynuna satırla vuran kişi, daha sonra babaannesini yaraladı ve ardından aynı satırla boynuna vurarak intihara teşebbüs etti.

Ege Haberleri

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, 3 farklı yerde yapılan silahla yaralama ve iş yeri kurşunlama olaylarına karışan 5 şüpheli yakalandı.

Ege Haberleri

İzmir’in Seferihisar ilçesinde bir kişi, boşanmak isteyen ve iddialara göre barışma teklifini kabul etmeyen eşini dava öncesi adliyede bıçakladı.

Ege Haberleri

İzmir'in Bayraklı ilçesinde 2 araç ve duvara çarpan çöp kamyonu sürücüsü yaralandı… Yaralanan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ege Haberleri

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, duş almak için banyoya giren 12 yıllık polis memuru, elektrikli şofbendeki kaçak nedeniyle akıma kapılarak yaşamını yitirdi.

Ege Haberleri

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, 2 bin 60 yatak kapasitesine sahip İzmir Şehir Hastanesi bugün itibarıyla hasta kabulüne başladı.