• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.750 %0.49
  • ETHERIUM 3.326 %2.8
21°

Basketbol Haberleri

basketbol haberleri ve güncel basketbol gelişmeleri, basketbol ile ilgili tüm video, basketbol fotoğrafları ve basketbol haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Spor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 16. haftanın son maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Bahçeşehir Koleji'ni 81-78 mağlup etti.

Spor

Tarihinde ilk kez Türkiye Kupasına katılma başarısı gösteren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, çeyrek finalde Anadolu Efes ile eşleşti.

Spor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 16’ncı hafta maçında Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak.

Spor

Manisa Büyükşehir Belediyespor basketbol takımı, yarın Casademont Zaragoza'yı konuk edecek… Mücadele saat 19.00’da başlayacak

Spor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Pınar Karşıyaka takımı ile oynadığı deplasman maçını 87-91 skorla kazandı.

Spor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde heyecan dolu bir Ege Derbisi için hazırlıklarını tamamladı.

Spor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 6 Ocak Cumartesi günü saat 18.00'de yapılacak olan Pınar Karşıyaka maçına odaklandı.

Spor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, deneyimli başantrenör Hakan Demir ile yeniden anlaştı.

Spor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 14. haftasında Çağdaş Bodrumspor, deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 79-65 mağlup etti.

Spor

Potanın Tarzanları, Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitmenleri ve öğrencileri ile bir araya geldi.

Spor

Potanın Tarzanları, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 14’üncü hafta maçında Ege Derbisinde Çağdaş Bodrum Spor’u Muradiye Spor Salonu’nda konuk...

Spor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Fransız basketbol ekibi BCM Gravelines-Dunkerque'ye anlamlı bir destek teklifi sundu.