• DOLAR 32,20 %0.09
  • EURO 35,05 %-0.15
  • ALTIN 2.455,74 %-0.49
  • BİST100 10.208 %0.48
  • BITCOIN 66.000 %2.18
  • ETHERIUM 2.970 %0.68
21°

Adana Haberleri

adana haberleri ve güncel adana gelişmeleri, adana ile ilgili tüm video, adana fotoğrafları ve adana haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Türkiye

'Komando dede' olarak bilinen emekli Türkçe öğretmeni İbrahim C. (70), 65 yaşındaki eşi Ayşe C.'ye sabah saatlerinde balta ile saldırdı.

Türkiye

Adana’da evinde ölü bulunan ve kocası tarafından boğularak öldürüldüğü değerlendirilen 21 yaşındaki genç kadının, 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Yaşam

Adanalı kebapçı, Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle tek şişte 100 metrelik boru kebabı yaptı. Hazırlanan kebap ikram edilirken, dumanı gökyüzünü kapladı.

Türkiye

Adana’da bir kişiye iş yerinin önündeki kanepede uyuduğu sırada otomobil çarptı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.  

Türkiye

Adana’da lağım suyunun aktığı ve çevresinde at kemiklerinin bulunduğu derede çocukların elleriyle kurbağa avlaması pes dedirtti. Mahalleli duruma isyan etti.

Türkiye

Adana’da 7 yaşındaki bir çocuk okulda yaşıtı bir arkadaşı tarafından zincirle darp edildi. Küçük çocuğun ailesi, evlatlarının artık okula gitmek...

Gündem

ABD Büyükelçiliği, Adana’daki konsolosluğun ikinci bir duyuruya kadar kapalı kalacağını duyurdu.

Türkiye

Adana’nın Kozan ilçesinde bozulan bir otomobili çekmek için halat bulamayan şahısların bir çocuğu halat gibi kullanması anbean görüntülendi.

Türkiye

Adana’da 12 yaşındaki çocuk 13’üncü kattaki evlerinin balkonunda aşağı düşerek hayatını kaybetti.

Türkiye

Adana’da akıllara durgunluk veren bir şiddet olayı meydana geldi. Kentte bir düğünde gelinin gelinliğini çekiştiren küçük çocuk, damat tarafından tutularak...