Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nda dün seçim heyecanı vardı. Odanın yönetim kuruluna bir asil ve 8 yedek üye seçilmesi amacıyla Yunusemre İlçe Seçim Kurulu huzurunda sandık kuruldu. MTSO Yönetim Kurulu asil üyeliği için Kamil Yüzgenkaya ve İhsan Övünç yarıştı. Seçimler Bülent Koşmaz Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi. Saat 17:00'da sandığın kapanmasının ardından oy sayım işlemine geçildi. Seçimde 57 oy kullanıldı. Kesin olmayan resmi sonuçlara göre Kamil Yüzgenkaya 33, İhsan Övünç ise 24 oy aldı. Böylece Yüzgenkaya, Manisa TSO Yönetim Kurulu Asil Üyesi oldu. Meclis Üyeleri Adnan Kaçire, Yahya Caymaz, Cüneyt Öğreten, Tamer Bürümlü, Mecit Çakır, Davut Türe, Bekir Kılınç ve Songül Gençoğlu Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine seçildiler.
  ERBİL SEÇİMİN AYRINTILARINI ANLATTI 
Seçimin sonuçlanmasından önce bilgi veren MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, üyelikleri sonlandırılan 16 kişinin içinde yönetim kurulundan bir ismin bulunduğu ve yedek yönetim kurulundan isim kalmadığını dile getirerek, "Toplam 16 arkadaşımız meclis toplantılarına gelmedikleri için üyelikleri sona erdi. Üyelikleri sona erenler içerisinde yönetim kurul unda ve yönetim kurulu yedek üyeleri de vardı. Dolayısıyla yönetim kurulumuzdan bir kişi üyelikten düşerken, yedeklerimizde de isimler kalmamıştı. Bunu içinde seçim kurulu nezaretinde seçim yapmamız gerekiyordu. Seçilen arkadaşımıza ve yedek üyelerimize hayırlı olsun. Odamız ve Manisa'mız için hayırlı hizmetler yapacağına inanıyoruz." diye konuştu. 
  GEREKEN NEYSE YAPARIM 
11 kişilik yönetim kurulunda yer alan Kamil Yüzgenkaya, oda ve Manisa'nın gelişimi için elinden gelen gayreti göstereceğini belirterek, "Demokratik bir havada, demokratik bir seçim yaptık. Ben asil üyeliğe seçilirken, benim listemde yer alan 8 isimde yedek yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Yönetim kurulunda hem Manisa için hem de odamız için gereken neyse yapmaya hazır olacağım." dedi.
Editör: TE Bilişim