Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Vestel bünyesinde iki yıl önce kurulan Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü; sosyal sorumluluk kapsamında Kızılay Kan Merkezi ile protokol imzaladı. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde imzalanan protokole, Manisa Kan Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal, Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Tarkan Tekcan katıldı.


EĞİTİM VERİLECEK
Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün iki yıl önce Manisa'da kurulduğunu dile getiren Genel Müdür Tekcan, amaçlarının fabrika bünyesinde üretilen ürünlerinin arkasında olduklarını göstermek ve toplumdaki çeşitli sosyal faaliyetlere destek olmak olduğunu söyledi. Genel Müdür Tekcan, imzalanan protokol çerçevesinde bünyelerinde çalışan 450 personele kan bağışı konusunda periyodik aralıklarla eğitim verileceğini ve üç ayda bir gönüllü kan bağışında bulunulacağını söyledi. Vestel Şirketler Grubu arasında ilk defa böyle bir protokolünde imzalandığını söyleyen Genel Müdür Tekcan, "Vestel Şirketler grubu adına ilk defa böyle bir protokole imza attık. Hedefimiz bunu Türkiye genelinde çalışan beş bin kişilik satış sonrası ekibimize de yayabilmek" diye konuştu.


ÖRNEK TEŞKİL EDECEĞİNE İNANILIYOR
Vestel ile imzalanan protokolün diğer fabrikalara örnek teşkil edeceğine inandığını belirten Dr. İsmet Nardal "Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren fabrikalarda kan almak kolay değil. Çünkü bünyesinde çalıştırdığı işçilerin çoğu palet görevlisi. Yani yoğun bir işte çalışıyor. Ancak imzalanan bu tür protokoller sayesinde fabrikalar bünyesinde görev yapan ve ağır işte çalışmayan personellerden kan bağışı alabiliriz" diye konuştu. Konuşmaların ardından Genel Müdür Tekcan ile Kan Merkezi Müdürü Dr. Nardal, 'Vestel Gönüllü Kan Bağışı' protokolüne imza attı. İmzanın ardından ilk kan bağışını Genel Müdür Tekcan yaptı.
Editör: TE Bilişim