Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası'nda gerçekleşen imza törenine Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baki Kılıç ve Cambridge Academy Manisa kurumu sahibi Hüseyin Gergin katıldı.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ile Cambridge Academy Manisa kurumu sahibi Hüseyin Gergin tarafından imzalanan protokol ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, eş ve çocuklarına yaz boyunca yapacağı İngilizce eğitimlerinde yüzde 50 indirim uygulanacak.
Protokol imza töreninde konuşan Cambridge Academy Manisa kurumu sahibi Hüseyin Gergin, Manisa'da başarılı eğitmen kadrosuyla 25 yıldır hizmet verdiklerini belirterek, ? Kadromuzda yer alan başarılı eğitmenlerimizle TOEFL, IELTS, YDS gibi sınav hazırlığının yanı sıra tercüme, konuşma gruplarıyla da hizmet vermekteyiz' dedi.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, günümüzde artık bir yabancı dil bilmenin bile yeterli olmadığını belirterek, ?Üyelerimiz ile yurt dışı fuarlara gidiyoruz. İş ve İnceleme gezilerinde beraber oluyoruz. Görüyoruz ki yabancı dil bilmemek büyük bir handikap. Artık günümüzde bir değil birden fazla yabancı dil bilmek gerekiyor.Bu yüzden Manisa'da 25 yıldır faaliyetini sürdüren Cambridge Academy ile avantajlı bir protokole imza attık. Yaptığımız protokol ile üyelerimiz, eş ve çocukları yaz sezonu boyunca yapacakları İngilizce eğitimlerinde %50 indirim uygulanacak' diye konuştu.
Editör: TE Bilişim