Meclis’te Büyükşehir Belediyesi’nin Kırkağaç’a kazandıracağı MABEM, Belediye Hizmet Binası, Koordinasyon Merkezi, Gençlik Merkezi, meydan ve yer altı otoparkı projeleriyle ilgili bir sunum da yapıldı. Sunumun ardından projelerin ortaklaşa yapılabilmesi adına Meclis’ten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yetki verildi.
Maddenin oylanmasının ardından söz alan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Büyükşehir Belediyesi’nin bazı ilçelere proje yaptığını iddia ederek, “Bunu tarih gösterecek. Ne yapıldığını ne yapılmadığını gösterecek. Bize de ne yapıldığını bir göstersin.” dedi.
Çerçi’ye cevap veren Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Proje Müdürümüz bütün ilçelere eşit oranda proje yapılıyor dedi” ifadelerini kullanınca Başkan Çerçi, “Çok eşit olduğunu tarih gösterecek. Bu meclis kimseye baki değil.” diye konuştu.
Bunun üzerine konuşan Başkan Ergün, “Böyle konuşursanız işi siyasete dökersiniz. Yani tarih neyi gösteriyor iki dönemdir görüyorsunuz.” sözleriyle salondakilerden alkış aldı.
Editör: TE Bilişim