Doğu ve Güneydoğu'dan gelen şehit haberleri ülkenin dört bir yanında tepkilerle karşılandı. Manisalı taksiciler de yaşanan olaylara tepkisiz kalmadı ve 150 araçlık taksi konvoyuyla Manisa'da teröre tepki gösterdi araçlarını bayraklarla donatan 150 taksici 19 Mayıs Stadyumu'ndan başladıkları konvoyu Meydanı'nda sonlandırdı.

Haber:Burhan Akdemir
Manisalı taksiciler teröre tepki göstermek amacıyla etkinlik düzenledi. 150 taksici, bayraklarla donattıkları araçlarıyla Manisa 19 Mayıs Stadyumu önünde buluştu. Burada önce saygı duruşunda bulunan, ardından da İstiklal Marşı'nı okuyan taksiciler, bir basın açıklaması yaptı.
Basın açıklamasını taksiciler adına Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Salih Karaağaç, "Son günlerde artan terör saldırılarına tepkimizi göstermek için bugün burada toplandık. Yaşanan hain saldırılarda birçok şehidimiz var. Askerlerimizi ve polislerimizi şehit verdik. Son olarak Hakkari Dağlıca'da 16, Iğdır'da 13 şehit verildi. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Milli birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmemiz gereken bugünlerde milletimiz ayrıştırılmak isteniyor. Türk Kürt alevi Sünni eskiden beri bir arada yaşadık ve yaşamaya da devam edeceğiz. Biz bu tür kaos ortamlarının artmasına imkan vermeyeceğiz. Herkesi sağduyuya davet ediyorum." şeklinde konuştu.
150 kişilik grup daha sonra stadyum önünden Devlet Hastanesi kavşağından Atatürk Bulvarı'nı takip ederek, Mustafa Kemal Paşa Caddesi'ne çıktı. Şehir merkezinden korna çalarak tepkilerini dile getiren taksiciler daha sonra 8 Eylül Caddesi üzerinden İzmir Caddesi'ni takip ederek Lale Meydanı'nda olaysız bir şekilde konvoyu sonlandırdı.
Editör: TE Bilişim